Integraties

Trix incasso

Mochten je klanten na je laatste herinnering toch nog niet hebben betaald, dan kun je met 1 druk op de knop het proces uit handen geven aan Trix - Incasso. Een gratis online incassobureau waarmee je binnen twee minuten een incassozaak start.

Koppeling activeren

1. Open het instellingen menu door rechtsboven op Bedrijf te klikken en vervolgens op het kopje Instellingen .
  2. Klik vervolgens onder Externe partijen op het kopje 'Koppelingen'.
  3. Vervolgens klik je op Activeer onder het kopje Trix incasso. Er zal nu een mail worden gestuurd om je wachtwoord in te stellen. Hierna is je account geactiveerd.

Starten van een incasso traject

Is er nog iets onduidelijk? Stuur een ticket naar ons support-team.

Het Support team

Of bel 085 888 41 28

Wij helpen graag! Bereikbaar op werkdagen van 10:00 - 18:00.