Huisstijl

E-mailteksten instellen

Personaliseer de tekst die per mail naar je klant wordt verstuurd. Dit kun je instellen per facturatiestap.

Aanpassen van de E-mailtekst.
Aanpassen van de E-mail koppen
Aanpassen van je afzender gegevens
Beschikbare vervangcode's

Aanpassen van de E-mailtekst.

1. Klik op je bedrijfsnaam en op instellingen.
  2. Klik op Huisstijl en klik op de naam van het sjabloon waar je de emailteksten voor wilt aanpassen. Bijvoorbeeld Factuur email & print.
  3. Klik op E-mailteksten
  4. Onderaan kan je de tekst aan te passen.

Aanpassen van de E-mail koppen

Email koppen worden gebruikt in de mail. Indien je dit wilt aanpassen kun je dat hier aangeven. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een Engelstalig sjabloon gebruikt.

Aanpassen van je afzender gegevens

Wanneer je wilt mailen vanuit een ander mail adres kun je dit hier aangeven. Standaard wordt het mail adres gebruik wat staat ingesteld onder instellingen -> profiel.

Beschikbare vervangcode's

In de mail zijn ook vervangcode's beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk je klanten persoonlijk benaderen. De volgende codes zijn beschikbaar:

FACTUURDATUM
VERVALDATUM
FACTUURNUMMER
FACTUURBEDRAG
REFERENTIE
KLANT_NAAM
KLANT_ADRES
KLANT_POSTCODE
KLANT_PLAATS
KLANT_LAND
KLANT_EMAIL
KLANT_RELATIENUMMER
KLANT_REKENINGNUMMER
KLANT_TENAAMSTELLING
KLANT_IBAN
KLANT_BIC
KLANT_VOORLETTERS
KLANT_TUSSENVOEGSEL
KLANT_ACHTERNAAM
AANHEF
CONTACTPERSOON
ACCOUNTS_NAAM
ACCOUNTS_ADRES
ACCOUNTS_POSTCODE
ACCOUNTS_PLAATS
ACCOUNTS_EMAIL
ACCOUNTS_REKENINGNUMMER
ACCOUNTS_TENAAMSTELLING
ACCOUNTS_IBAN

Let op! Sla al je aanpassingen op

Is er nog iets onduidelijk? Stuur een ticket naar ons support-team op support@digitalefactuur.nl