Huisstijl

Briefpapier gebruiken

Een herkenbare huisstijl is belangrijk, je klanten kunnen in één oogopslag je bedrijf herkennen. In DigitaleFactuur kan je makkelijk je briefpapier of logo uploaden en deze gebruiken voor meerdere sjablonen. Handig als je bijvoorbeeld met verschillende handelsnamen werkt.

Heb je een logo in JPG formaat of briefpapier in PDF formaat en wil je de gegevens in je huisstijl aanpassen? Dat kan simpel in een paar stappen!

Briefpapier of Logo uploaden

1. Open het instellingen menu door rechtsboven op je Bedrijf te klikken en vervolgens op Instellingen .
  2. Klik vervolgens links in het menu op Huisstijl
  3. Klik op Nieuwe huisstijl om een nieuwe huisstijl aan te maken, of bewerk je huidige huisstijl door op te naam te klikken van de huisstijl. Bijvoorbeeld Factuur email & print.
  4. Vervolgens klik je boven in de editor op het kopje Opmaak. Je komt direct in het tab 'Uiterlijk'.
  5. Klik op bladeren/choosefile. Je kunt dan je bestand selecteren om te uploaden.
  6. Klik op opslaan om alle wijzigingen vast te leggen.
  7. Enkele tips op een rij
    Wordt je briefpapier of logo niet geupload? Dan kan het zo zijn dat het bestand te groot is, de maximale grootte is 1MB. Een PDF kun je gemakkelijk comprimeren via http://smallpdf.com

Is er nog iets onduidelijk? Stuur een ticket naar ons support-team op support@digitalefactuur.nl